Latvijas Universitātes (LU) fonds jūlijā ir saņēmis ziedojumu 3500 EUR no uzņēmuma “Atea”. Ziedojums ir paredzēts LU Datorikas fakultātes pirmsaristotelim “Sējiens”, kas notiek no 30. augusta līdz 1. septembrim.

Studentiem ir iespēja piedalīties aizraujošā pirmsstudiju piedzīvojumā, kurā iegūtās prasmes viņi varēs izmantot arī turpmāk, lai nesastaptos ar negulētām naktīm, grūtiem kontroldarbiem un smagu sesiju.

“Atea” ir globālais operāciju centrs (GOC), kas piedāvā pasaules līmeņa pārvaldītos pakalpojumus, koncentrējoties uz digitālo darba vietu, pakalpojumu nodaļu, lietojumprogrammu pakotni un pārvaldītiem Azure pakalpojumiem. Uzņēmums ir “Atea Azure” ekspertu centrs un digitālo darba vietu pakalpojumu (Atea Digital Workplace Center) izcilības centri.

Pasākuma “Sējiens” galvenais organizators izsaka pateicību: “Pateicoties “Atea”, mums ir iespēja izveidot vislabāko “Sējienu” kāds jebkad ir bijis. Bez atbalsta tik daudz kā nebūtu iespējams. Pagaidām varam dot tikai mazumiņu pretī, ko “Atea” ir jau daudzumā devis – pateicība par viņu ieguldījumu mūsos un jaunajam Datoriķu studentu pulkam. Mēs, studenti, esam ļoti pateicīgi par mecenāta nesavtīgo atbalstu mūsu izglītības uz izaugsmes ceļā. Dāsnums iedvesmo!”

Paldies par atbalstu!


Par LU fondu: Latvijas Universitātes fonds dibināts 2004. gadā ar mērķi veicināt sadarbību ar Latvijas Universitātes esošajiem un potenciālajiem mecenātiem un sadarbības partneriem. Fonds ir izveidots, lai piesaistītu finansējumu un sniegtu atbalstu LU izcilākajiem studentiem, pētniekiem un viņu vadītajiem projektiem un pētījumiem, veicinātu modernas mācību vides izveidi, kā arī nodrošinātu Latvijas Universitātes ēku būvi un rekonstrukciju. Investējot Latvijas nākotnē, LU fonds strādā, lai stiprinātu Universitātes saikni ar sabiedrību un veicinātu ilgtspējīgu un konkurētspējīgu akadēmiskās vides attīstību Latvijā.

Dalīties

Saistītais saturs

MĒNEŠA MECENĀTS: Guna Gregors
29.08.2024.

MĒNEŠA MECENĀTS: Guna Gregors

JŪNIJA MĒNEŠA MECENĀTS: Kārlis Šteinmanis
02.07.2024.

JŪNIJA MĒNEŠA MECENĀTS: Kārlis Šteinmanis

MĒNEŠA MECENĀTS: Valdis Siksnis
21.05.2024.

MĒNEŠA MECENĀTS: Valdis Siksnis

MĒNEŠA MECENĀTI: Aigars Nords un Igors Skoks
30.04.2024.

MĒNEŠA MECENĀTI: Aigars Nords un Igors Skoks