Pasākuma dalībnieki. No kreisās: LU fonda izpilddirektore Laila Kundziņa, stipendiju ieguvēji Aleksandrs Potaičuks, Emīls Paupe-Balodis un Elīna Luīze Vītola.

Līdz šim Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) studenti ar LU fonda starpniecību ir ieguvuši piecas dažādas specializētās stipendijas. Pavadot vakaru brīvā atmosfērā, 7. februārī satikās vairāki stipendiāti.

“Lai arī atnākušo skaits bija neliels, pasākums norisinājās jaukā gaisotnē, un vakars tika pavadīts aizraujošās sarunās par interesantākajiem jaunumiem gan LU fondā, gan esošo un bijušo studentu dzīvē,” stāsta pasākuma dalībnieki.

Atbalstu ir saņēmuši 19 talantīgi tiesību un juridiskās zinātnes studenti kā bakalaura, tā maģistra un doktora studiju līmenī.  Stipendiju mecenāti ir Ināra un Gunārs Blumbergi, Māris Vainovskis un zvērinātu advokātu birojs “Eversheds Sutherland Bitāns” (stipendija “Mūsdienu izaicinājumi tiesību piemērošanas teorijai un praksei Latvijā”), Latvijas Zvērinātu notāru padome, zvērinātu advokātu birojs “Sorainen”, Ieva Miļūna, Mārtiņš Paparinskis, Ivars Indāns (Kristīnes Krūmas piemiņas stipendija) un daudzi citi individuālie ziedotāji.

Iesākto satikšanās tradīciju, kas dod iespēju satikties domubiedriem, kā arī veidot jaunas pazīšanās stipendiātu lokā, turpinās arī citu stipendiju ieguvēji un mecenāti.

Dalīties