Ar mērķi atbalstīt izcilību ekonomikas un finanšu jomā, AS “SEB banka” jau otro reizi piešķirs stipendiju vienam Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātes (EVF) maģistrantūras 1.kursa studentam, kuram, reģistrējoties fakultātes studiju programmām 2015./2016. akadēmiskajam gadam, ir labākā vidēji svērtā atzīme bakalaura studijās. Stipendijas apmērs ir 3 000 EUR/ ak.gadā. Stipendiju administrē Latvijas Universitātes Fonds.

Pagājušogad SEB bankas izcilības stipendiju ieguvusi LU EVF maģistrantūras 1.kursa studente Elīza Šenberga. Jaunietes vidējā svērtā atzīme, reģistrējoties studijām LU EVF, ir bijusi 9,68 balles, kas iegūta absolvējot LU EVF bakalaura programmu.

Par sevi Elīza stāsta: „Pēc „Starptautisko ekonomisko attiecību” profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas pabeigšanas biju pārliecināta, ka gribu turpināt studijas LU EVF, un maģistrantūrai izvēlējos „Vadības zinību” programmu „Starptautiskā ekonomika un bizness”, jo tā ir tā darbības sfēra, kas interesē mani visvairāk. Man ļoti patīk apgūt jaunas iemaņas un zināšanas, regulāri veltu laiku svešvalodu apgūšanai. Šī stipendija ir ļoti liels pārsteigums, kas ļaus man pilnveidoties starptautisko attiecību un citās sfērās. Milzīgs paldies SEB bankai un LU Fondam par tik augstu novērtējumu!”

SEB bankas stipendijas piešķiršana vienam LU EVF studentam notiek automātiski pēc LUIS sistēmā pieejamiem datiem. Atlases rezultātu paziņošana notiks jūlija vidū. Vairāk par LU Fonda piedāvātajām stipendijām sadaļā Stipendijas Vairāk par SEB bankas atbalstītajiem projektiem - uzņēmuma lapā sadaļā Mecenāti  

Dalīties