Pētera Avena Fonds sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) Fondu piešķirs Izcilības stipendijas labākajiem Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes studentiem. Trīs stipendiju kopsumma ir 8 000 eiro gadā.

Uz jaunizveidoto stipendiju varēja pretendēt jebkurš LU EVF 2014./2015.akad. gada bakalaura un maģistra līmeņa studiju programmu students, ņemot vērā uzrādītos rezultātus 2013./2014.ak. gada pavasara semestrī (vidējā svērtā atzīme).

Pētera Avena Fonds finansēs divas stipendijas bakalaura studiju programmu līmenī 3 000 eiro apmērā un vienu stipendiju maģistratūras studentiem 2 000 eiro apmērā. Stipendijas izmaksās 10 mēnešus vienādās daļās.

Ņemot vērā vidējo svērto atzīmi pavasara semestrī, uz stipendiju pretendē četri maģistrantūras studenti, kuru vidējā svērtā atzīme ir virs 9,8 ballēm, un pieci bakalaura programmās studējošie, kuru vidējā svērtā atzīme ir virs 9 ballēm.

Visi deviņi pretendenti rakstīs eseju par tēmu „Izcilība manā dzīvē un tās nozīme mūsdienu sabiedrībā”, labākie tiks uzaicināti uz sarunu klātienē š.g. septembrī.

Trīs labākie saņems stipendiju studijām 2014./2015.akad. gadā.

Dalīties